Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

289 200 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 22 dny
Plocha obytná 82 m²
Patro 1.
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 82 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti KB011909
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 235 m²

Popis nemovitosti

Dražba podílu 1/6 na bytové jednotce č. 983/3 o velikosti 3+1 (3 pokoje, kuchyně, spíž, koupelna, WC a chodba) je umístěna ve 2.NP s celkovou podlahovou plochou 81,80 m2. K jednotce náleží 2 balkony a výlučné užívání prostor umístěných v 1.PP s označením S3 a prostor v podkroví s označením P3. Vnitřní dveře jsou původní dýhované v ocelových zárubních, omítky hladké, jádro zděné. Na podlahách v obytných pokojích jsou parkety kryté kobercem, v kuchyni je PVC, v koupelně a na WC je položena keramická dlažba a obklady. Bytová jednotka je vytápěna lokálně akumulačními kamny, pro ohřev TUV je instalován el. bojler. V kuchyni je částečná kuchyňská linka s elektrickým sporákem a malým nefunkčním umyvadlem, bez přítoku vody. Koupelna je zařízena sprchovým koutem a umyvadlem.
Byt je připojen na vodovod, kanalizaci a elektro. Před 20 lety byla provedena rekonstrukce koupelny a WC, před 10 lety byl instalován nový sprchový box a elektrický bojler. Jinak je bytová jednotka v původním stavu bez modernizace s prováděnou běžnou údržbou.

Podíl 1/6 na chatce, která je samostatně stojící nepodsklepený objekt chatky bez čp/če včetně pozemků parc.č. 2572/99 a parc.č. 2572/100. Chatka je vystavěna z dřevěných bedniček na náboje a má 1 NP. Jedná se o dřevostavbu o rozměrech 3,00 x 3,40 metry. Stěny jsou dřevěné, krov dřevěný, střecha sedlová se střešní krytinou z osinkocementových vlnitých desek. Zdvojené okno, dveře i podlaha jsou dřevěné, bez vytápění. Do objektu je zavedeno elektro. Na pozemku je vyveden vodovod s užitkovou vodou. Příslušenství tvoří skleník, ovocné stromy a okrasné a ovocné keře. Stavebně technický stav je dobrý s prováděnou údržbou.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Velemínský
Ondřej Velemínský
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Velemínský
Ondřej Velemínský
zobrazit telefon