Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Markéta Krausová

15 797 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Parkování Garáž
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 317
Plocha užitná 200 m²
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 135 m²

Popis nemovitosti

Popis nemovitosti
Představuji vám k prodeji rodinný dům s menším pozemkem – zahradou v původním stavu určený ke kompletní rekonstrukci v okrajové a klidné části obce Ronov nad Doubravou, 10 km východně od Čáslavi, 25 km jihozápadně od Chrudimi, v Pardubickém kraji.

Podívejte se ve fotodokumentaci na video nahrávku a fotografie domu.

Informace k domu
Dům je z roku přibližně 1950 o dispozici 2+1 s příslušenstvím a prostornou vstupní chodbou v přízemí a dalšími dvěma pokoji v prvním patře. Celková užitná plocha domu činí cca 200m2. Dům je částečně podsklepený, s půdním prostorem.

Okolo domu je předzahrádka a pozemek o rozloze 300m2. Celková rozloha pozemku včetně zastavěné plochy činí 435m2.

Po vstupu do domu se ocitneme v zádveří, dalšími dveřmi se dostaneme do chodby, kde se po levé straně nachází jeden pokoj/kuchyně a na druhé straně další 2 průchozí pokoje. Z chodby vedou dřevěné schody do prvního patra a rovněž do sklepa. Koupelna a WC jsou umístěné v později přistavěné části domu, kam se vstupuje přímo ze zádveří.
V domě za zavedena elektřina, plyn a dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Topení je řešeno plynovým kotlem.

Dům je ze smíšeného zdiva, převážně cihlový, okna plastová, střecha jediná je po rekonstrukci zhruba před 15ti lety. Dům se nachází se v klidné části Ronova nad Doubravou v zástavbě dalších rodinných domů.

Blízké okolí
Dům se nachází v klidné části obce, v blízkém okolí najdete turistické i cyklistické stezky, perfektním místem pro vycházky je rovněž nedaleká stezka okolo Nového rybníka. K návštěvě vybízí i světoznámý zámek Žleby s proslulou oborou bílých jelenů a zámeckou zahradou, či město Čáslav, kde rozhodně nesmíte minout náměstí Jana Žižky z Trocnova s kostelem svatého Petra a Pavla.

Občanská vybavenost a sport
Obec má velmi dobrou občanskou vybavenost.
Najdete zde zdravotní středisko s ordinacemi praktického, zubního a ženského lékaře, poštu, základní a mateřskou školu, potraviny, řeznictví, průmyslové zboží, hotel, kadeřnictví, truhlářství a mnoho dalších.

Doprava
V Čáslavi jste autem za 15 minut, přibližně 25 minut je to do Chrudimi, 35 minut pak do Pardubic. K dispozici je autobusová a vlaková doprava.

Ronov na Doubravou je zkrátka pro svou malebnost, historii, stavební památky, krásnou přírodu v okolí a sportovní vyžití ideálním místem pro relax i bydlení.

Zavolejte mi, nebo napište, domluvíme si prohlídku, dům Vám ráda ukážu.

Zakázku je možno realizovat současně se zakázkou https://krausovareality.cz/nabidka-nemovitosti/pozemek-pro-bydleni-ronov-nad-doubravou/ vedenou pod ID: 00318

Pro koupi pozemku zajistím kompletní realitní a právní servis a výhodné financování hypotečním úvěrem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right