Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Renata Lexová

35 060 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 10 dny
Plocha obytná 240 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 240 m²
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 1225-3056
Plocha celková 108 m²
Plocha zastavěná 108 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost ke koupi dvougeneračního řadového domu, který je vhodný jak pro jednu, tak i pro dvě rodiny. Dům se nachází v klidné lokalitě a poskytuje pohodlné bydlení s možností dalších úprav podle vlastních představ.

Dům byl postaven a zkolaudován v prosinci 1980 a v letech 2022 až do současnosti prochází rozsáhlou rekonstrukcí. Některé starší části domu stále čekají na dokončení, což poskytuje novým majitelům možnost dotvoření prostoru dle svých potřeb a vkusu.

Dispozice domu zahrnuje suterén s kotelnou, uhelnou, prádelnou, dvougaráží a nově přistavenou vstupní verandou z let 2022-2023. V prvním nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka 3+1 s malou koupelnou s vanou, samostatným WC a komorou. Kuchyň je vybavena moderní linkou s vestavěnými spotřebiči a samostatně stojící lednicí s mrazákem. V kuchyni je nová vinylová podlaha z roku 2023 a v obytných místnostech jsou dřevěné parkety. Chodby jsou opatřeny dlažbou.
Druhé nadzemní podlaží nabízí tři místnosti, kde započala rekonstrukce, kterou si nový majitel může dokončit podle svých potřeb. Součástí patra je také zcela nová prostorná koupelna z roku 2023 se sprchovým koutem, vanou pro relaxaci a WC. V jedné z místností se nachází obezděný krb.
K domu náleží menší útulná zahrada za domem a zahrádka před domem, které poskytují příjemný prostor pro odpočinek a relaxaci.

Dům je napojen na elektřinu 220 V/380 V, přičemž nově zrekonstruované části mají rozvody v mědi. K dispozici je obecní voda a kanalizace. Vytápění je zajištěno ústředním plynovým topením s kondenzačním kotlem BAXI a vyvložkovaným komínem. Dům prošel dalšími významnými rekonstrukcemi, včetně nové fasády se zateplením grafitovým polystyrenem o tloušťce 14 cm, nové vstupní verandy s novými vchodovými dveřmi, nové střechy s krytinou z PVC fólie a zateplením polystyrenem o tloušťce 20 cm. V celém domě byla instalována nová plastová okna s trojskly v roce 2022. Byly provedeny kompletní nové rozvody vody.

Tento dvougenerační řadový dům představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení s možností dotvoření podle vlastních představ. Díky probíhajícím rekonstrukcím a modernímu vybavení nabízí dům vysoký standard bydlení v klidné lokalitě.

K této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce zpracovaný energetický štítek, dle zákona je proto nemovitost dočasně do jeho předložení inzerována v energetické třídě G.

Nemovitost je v osobním vlastnictví, proto v rámci našich služeb zájemci rádi zajistíme zdarma výhodné financování.

Technické informace:

Celková plocha pozemku: 342 m2
Inženýrské sítě:
- elektřina 230/400V
- obecní voda
- plyn
Topení: ústřední plynové s kondenzačním kotlem BAXI a vyvložkováním komínem 
Odpad je sveden do kanalizace
Patro: dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží
Další části: dvougaráž, lodžie a skleník
Stav domu: probíhající rekonstrukce

Podrobné informace naleznete na www.dum-vysokemyto.cz

Těším se na prohlídky s Vámi

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (5)
small left
small right