Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

1 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

7 898 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 170 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 170 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 1320
Plocha celková 170 m²
Plocha zastavěná 170 m²

Popis nemovitosti

Vážení zájemci, nabízíme k prodeji rodinný dům v centru malebné obce Písečná. Tento dům o zastavěné ploše cca 170 m2 stojí na pozemku o velikosti 454 m2. K nemovitosti patří i přilehlý pozemek o výměře 155 m2 .Oba pozemky od sebe dělí komunikace, která je ve vlastnictví obce.
Písečná je malebná obec v okrese Jeseník v Olomouckém kraji, nacházející se v údolí řeky Bělé, pouhých 7 km severovýchodně od Jeseníku.

Tento historický rodinný dům má své kořeny sahající až do 17. století. Střecha domu je sedlová s krytinou z pozinkovaného plechu. Dům je napojen na domácí vodárnu ze stávající studny s možností připojení na obecní vodovod . V současnosti je dům připojen na obecní kanalizaci, elektrickou energii, a je zde možnost připojení na plyn s přívodem k patě domu do HUP.

Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům. V prvním nadzemním podlaží se nachází pokoj, technická místnost, koupelna a menší sklep. Druhé nadzemní podlaží je přístupné po dřevěném schodišti a zahrnuje chodbu vedoucí do dvou samostatných pokojů, kuchyni, WC a na půdní prostory.

Dům se nachází v původním stavu a vyžaduje celkovou rekonstrukci. V souladu s územním plánem se dům nachází v pásmu SV - SMÍŠENÉ OBYTNÉ-VENKOVSKÉ, kde je hlavním využitím bydlení v rodinných domech včetně domů a usedlostí s hospodářským zázemím.

Přípustné využití zahrnuje bydlení v bytových domech, stavby občasného vybavení místního významu, rekreační objekty, polyfunkční stavby a zařízení, stejně jako drobnou a řemeslnou výrobu. Podmínky prostorového uspořádání zahrnují výškovou hladinu do 2 NP a s možností využití podkroví a zastavění do 30%.

Tento dům, postavený na místě, které láká k bydlení nebo rekreaci, čeká na nového majitele, který mu přinese novou energii. Pokud hledáte právě takový typ nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat pro další informace a pojďme se společně podívat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right