Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 190 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ing. Miroslava Novotná

9 610 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha zastavěná 119 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 387639
Plocha celková 915 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 9 dny
Plocha užitná 118 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme ke koupi stylovou roubenou chalupu v obci Jívka – Dolní Vernéřovice, v malebné krajině poblíž Adršpašských, Teplických a Jiráskových skal. Roubenka z roku 1862 je v původním stavu se započatou rekonstrukcí.
V přízemí se nachází hlavní obytná místnost, malá ložnice, chodba a prostor, kde je započatá výstavba koupelny. Dále je zde suché WC a sklípek, který lze využít jako ledničku nebo vinárnu.
V patře je vybudovaná velká podkrovní místnost, která je zateplená a obložená dřevem. Zbytek půdy lze využít k další půdní vestavbě.
Před cca 10 lety byla položena nová střešní krytina a proveden nový rozvody elektřiny. Hlavní místnost je vytápěna kamny. Do domu není zavedena voda, ale je možné zřídit přípojku na obecní vodovod. Již byl vydán územní souhlas s umístěním přípojky, ale jeho platnost vypršela. Rovněž je možné vybudovat na pozemku vrtanou studnu.
Chalupa se nachází v nádherné rekreační lokalitě ideální pro turistiku, cyklistiku, horolezectví, ale i pro houbaření. Přímo kolem chalupy vede cyklotrasa č. 4020 (Okruh Stolové hory) a 4036 (Teplice n. Metují – Adršpach). Vzdálenost od Adršpachu je 13 km, Teplických skal 6 km, Jiráskových skal 6 km a stolová hora Ostaš je 10 km daleko. Hranice s Polskem a lázeňské město Kudowa Zdroj je cca 20 km. Poloha je vhodná i pro využití v zimě – lyžařské oblasti Jánské Lázně, Žacléř a Mladé Buky jsou vzdáleny 35 – 40 km.
Pro další informace nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right