Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 570 000 Kč

  • 1 204 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

15 665 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 380817
Plocha užitná 2 964 m²
Datum vložení 17. ledna 2024
Plocha zastavěná 32 m²
Plocha celková 2 964 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji mírně svažitý pozemek, zahradu přímo v zastavěné části obce Řepčice. Jedná se o jeden z posledních nezastavěných pozemků v dané lokalitě, a přestože je obklopen okolní zástavbou, je v současné chvíli dle platného územního plánu možné využití pouze jako zahrada.
Na hranici pozemku je tzv. „kaplička“ s elektřinou a přímo na pozemku vrtaná studna. Dále se zde nachází zděná nedokončená stavba o zastavěné ploše 32 m2 zanesena na listu vlastnictví jako jiná stavba bez čísla popisného a evidenčního.
V zadní části pozemku protéká malý potůček, přes který je v jednom místě lávka a za ním je svah k navazující zástavbě. Kolem je spousta vzrostlých stromů, které Vám zaručí dostatek soukromí.
Krásný pozemek v dosahu Prahy a s atmosférou připomínající podhůří ať už jen díky příjezdu přes okolní kopečky, anebo díky okolnímu Přírodnímu parku Velkopopovicko. Zdejší krajina přímo vybízí k procházkám a výletům. Prochází tudy několik turistických cest a také cyklotrasa krajem Josefa Lady.
V obci je k dispozici zastávka autobusu. Cesta autem od hranice Prahy zabere necelých 30 minut díky blízkosti nájezdu na dálnici D1. V okolních obcích Velké Popovice, Štiřín a Kamenice je veškerá občanská vybavenost, včetně vyhlášených restaurací a sportovních klubů.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Dohnal
Martin Dohnal
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Dohnal
Martin Dohnal
zobrazit telefon