Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

750 000 Kč

  • 1 995 Kč za m²
big left
big right
Nemovitost nabízí
Jiří Berg

3 291 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 882511
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 9 dny
Zdroje vody Veřejný vodovod

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka pozemku pro rekreační výstavbu v malebné obci Babí nedaleko Trutnova/ Žacléře - Prkenný Důl. Pozemek se nachází v horní části obce, přímo pod rozhlednou Eliška, nedaleko od obce Prkenný Důl a téměř pod největší Čs. dělostřeleckou tvrzí Stachelberg. Tento pozemek s celkovou rozlohou 376 metrů čtverečních nabízí ideální možnost pro rekreační výstavbu dle vlastních představ (změna územního plánu a využití 5/2024).
Pozemek se nachází v klidné lokalitě obce Babí, která je známá svou příjemnou atmosférou a krásnou přírodou s optimálním přístupem na pozemek. Možnost připojení na inženýrské sítě. Na pozemku lze postavit rekreační nemovitost do 20% plochy pozemku, tedy do velikosti 72m2. V okolí naprosto ideální možnosti nejen pro zimní sporty.

Pořídíte si tak ideální místo pro své nové bydlení za výhodnou cenu. Díky výměře pozemku a jeho strategické poloze je tato nabídka vhodná pro jednotlivce i rodiny. Více informací, stavební plány plánované nemovitosti a dokumenty v RK.

Tato nabídka je příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro rekreaci (nejen) v klidné oblasti nedaleko Trutnova. Využijte této příležitosti a staňte se majitelem tohoto úžasného pozemku v srdci české krajiny. Pro více informací neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (7)
small left
small right