Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Info

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 2 156 m²
ID nemovitosti 2153741991
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 2 156 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bývalé rekreační středisko, ubytovací zařízení se souborem chatek, na pozemcích o celkové výměre 17 822m2. Hlavní budova o zastavěné ploše 907m2 nabízí neuvěřitelný potenciál pro investory s možností pronájmu, který může sloužit jako ubytovací zařízení pro turisty, tábory, školy, rodinné oslavy, firemní akce a jiné aktivity. Ubytovací kapacita v hlavní budově je 22 pokojů (2-4 lůžkových) s umyvadlem a balkony se společným sociálním zázemím. Disponuje také prostory pro zázemí restaurace s barem (cca 100míst), společenskou místností a letní terasou. Budova je napojena na vodovod a kanalizaci, nové elektro a nové plynové vytápění včetně technického zázemí. Další a nedílnou součástí areálu je soubor 12-ti dřevěných chatek o výměře 15-18m2 a bývala stavba občanského vybavení o výměře 204m2, sloužící ve své době jako provozní budova s vybavením kuchyně, jídelnou, místností pro lékaře, kotelnou a akumulační nádrží na vodu, vše stojící na betonových základech, určené spíše k demolici.
Pozemky pod veškerými objekty areálu jsou na katastru nemovitostí vedené jako druh pozemku- zastavěná plocha a nádvoří. Pozemek, trvalý travní porost, který lemuje zastavěné plochy, nabízí svou výměrou 15 666m2 bohaté možnosti využití a maximalizaci návratnosti investice.
Areál byl vybudován kolem roku 1985 a nachází se ve vyhledávané lokalitě – v rekreační oblasti Lučina, v nádherné, zalesněné chráněné krajinné oblasti na úpatí Bílých Karpat, 2km nad obcí Tvarožná Lhota a 500m od přehradní nádrže Lučina.
Pro domluvení prohlídky tohoto jedinečného ubytovacího zařízení nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Info

Nemovitost nabízí

 Info
Info
zobrazit telefon