Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 230 000 Kč

D

Méně úsporná

  • Cena je včetně provize, právních služeb a depozitní úschovy kupní ceny
big left
big right

18 561 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 94 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Sporák, Myčka
ID nemovitosti P011632
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 1 096 m²
Konstrukce Panelová
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 11 dny
Plocha obytná 90 m²
Patro 4.

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme velmi slunný a příjemný byt 4+1 se zasklenou lodžií a velkým sklepem. Byt je ve 4. patře panelového domu s výtahem. Má výhled do tří světových stran a je po ne zcela nové, ale velmi zdařilé rekonstrukci s použitím nadstandardně kvalitních materiálů (např. okna, podlahy, atd.) Byt je laděn do přírodních barev. Jsou zde dřevěné dveře s obložkovou zárubní, plovoucí podlahy v barvě dřeva a velmi nápaditě řešená kuchyň, která je nejen dokonale vybavená (lednice, varná deska, trouba, digestoř, myčka, mikrovlnka a drtič odpadů) ale i plná různých „vychytávek“ pro příjemné bydlení, včetně velkého jídelního setu (6 židlí). Cena nábytku a ostatního vybavení je již zahrnuta v ceně bytu! Více se dozvíte v naší videoprohlídce: https://youtu.be/_IslrLOiKyU
Rovněž atypická koupelna s rohovou vanou je plně vybavena (skříňky, pračka, pevný sušák) a je zde i dostatek místa na sušičku. Toaleta má vlastní umyvadlo a hygienickou spršku.
Byt má centrální vstupní halu s velkým množstvím úložných skříní a skříněk vyrobených na zakázku. Dále zde najdete prostorný obývací pokoj a tři naprosto samostatné pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny nábytkem. Jedná se převážně o nový nábytek (např. sedací souprava z ekokůže) nebo nábytek zhotovený na míru. Za pozornost stojí určitě i opravdu velkokapacitní skříň v délce 4m. Úložného prostoru zde opravdu není nedostatek. V bytě zůstává vše, co vidíte na fotografiích, včetně všech doplňků!
V bytě je centrální topení s teplou vodou a celkově jsou zde i velmi nízké náklady. Fond oprav je pouze 1.290,- Kč a za energie a ostatní služby nedáte víc jak 4.000,- Kč. Dům i byt je bez dluhů a právních vad. Byt je ihned k dispozici a naprosto funkční, stačí se do něj jen nastěhovat. Přijďte na prohlídku!
Přesný čas prohlídky si domluvte s makléřem, nejlépe po telefonu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right