Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

2 810 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Alena Picková

12 330 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Konstrukce Jiná
Datum vložení 2. listopadu 2023
Plocha obytná 110 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 110 V
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 110 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 109
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji novostavbu řadového bungalovu o dispozici 3+kk, CP 110 m2. Bungalov se nachází v 1.patře, má samostatný vstup a je obklopen zahradami. Vnitřní dispozice: vstupní předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dětský pokoj, koupelna s WC a sprchovým koutem, ložnice s vlastní koupelnou a WC, vstup na terasu o 10 m2.

Poloha
Elegantní hotelový resort se rozkládá v krásné palmové zahradě, přímo u privátní písčité pláže s korálovým podložím. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v resortu nebo v 15 km vzdáleném letovisku Hurghada. Mezinárodní letiště Hurghada je vzdáleno 15 minut jízdy od ubytování.

Vybavení
Rozlehlý plážový resort disponuje udržovanou zahradou. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory, turistickými informacemi a lobby barem, hlavní restaurace, stylové a la carte restaurace (italská, brazilská, čínská, orientální), kavárna, internetový koutek, WiFi připojení (zdarma), služby lékaře, diskotéka, luxusní SPA centrum, fitness centrum, 3 velké venkovní bazény, dětský bazén, aquapark (tobogány, skluzavky, atrakce pro děti), snack bar, opalovací terasy (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, amfiteátr, sportoviště a parkoviště.

Strava
All inclusive stravování lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a obnáší plnou penzi podávanou formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby.

Služby
Komfortní hotelový resort si získává své hosty polohou v blízkosti krásné pláže, prostorným ubytováním, bohatou nabídkou poskytovaných služeb i jejich vynikající úrovní. Pořádá pravidelné animační a sportovní programy pro děti (mini klub, mini disco, hřiště, aqua park, sportovní hry, soutěže) i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. stolní tenis, tenis, volejbal, plážový volejbal, fotbal, cvičení ve fitness centru, plavání, jízdy na velbloudech a motorové i nemotorové vodní sporty na pláži (za poplatek).
Služby za poplatek
Služby lékaře, prádelna, čistírna, kulečník, služby spa centra (masáže, kadeřnictví, kosmetické ošetření, sauna, vířivka), centrum vodních sportů na pláži, potápěčské centrum, jízda na velbloudech.
Pláž
Krásná, 800 m dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před resortem (hosté mohou k dopravě na pláž využít hotelový vláček). Je umístěna v menší laguně s bohatým korálovým útesem. Náročnější plavci mohou ke vstupu do moře využít molo. Přístup k moři je přizpůsoben osobám s pohybovými obtížemi a vozíčkářům. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, toalety, sprchy a lehátka se slunečníky (zdarma).

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right