Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

8 460 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
René Treu

37 122 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 81 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 019N057660
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 256 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 81 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Exkluzivní prodej prostorného a světlého bytu s praktickou dispozicí 3+1 (78 m2) se sklepem (3 m2), v pěkně udržovaném cihlovém domě, okna bytu orientována do zeleně směrem na polikliniku, která se nachází v bezprostřední blízkosti a stejně tak i stanice metra „C - Budějovická“, v Praze 4 – Krč. Dům je situován na ideálním místě k využívání služeb, které tato lokalita nabízí, doslova pár kroků je Obchodní centrum DBK se skvělými nákupními možnostmi, supermarketem Billa a jídelní zónou, supermarket Lidl, Centrum služeb, Poliklinika a mnoho restaurací apod.

Bytová jednotka v osobním vlastnictví je umístěna v přízemí (1. NP) a skládá se z obývacího pokoje s krbem, kuchyňské části s moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči, ložnice s vestavěnou skříní, pokoje, koupelny s vanou, samostatného WC, prostorné předsíně s vestavěnými skříněmi, šatny a velkou výhodou je vnitřní komora s bohatými úložnými prostory, k bytu dále náleží sklep v suterénu domu. Vytápění a ohřev vody je centrální ústřední, okna jsou plastová s izolačním dvojsklem a osazena žaluziemi, interiérové dveře jsou dřevěné a na podlahách jsou dřevěné parkety.

Náklady na měsíční poplatky/zálohy na služby kalkulované pro 2 osoby jsou celkem 2.899,- Kč (tj. teplo, teplá voda, vodné a stočné, úklid a osvětlení spol. prostor, odvoz odpadu a další režie domu), a dále se hradí částka do fondu oprav ve výši 4 035,- Kč měsíčně. V bytě je možnost připojení k internetu. Parkování v okolních ulicích (parkovací zóny pro rezidenty).

V oblasti bytu je kompletní občanská vybavenost a samozřejmostí je výborná dopravní dostupnost hromadnou dopravou po metropoli. Nedaleko je k relaxaci možno navštěvovat rozlehlý Kunratický les s turistickými a cyklistickými stezkami.

Doporučuji, volné po prodeji/převodu.

Nemovitost je možno financovat i hypotékou, s jejím vyřízením Vám rádi pomohou naši specialisté.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí, dále nabízíme formu video-prohlídek v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger atd.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 René Treu

Nemovitost nabízí

 René Treu
René Treu
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti