Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 175 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • vč odměny RK

22 708 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 66 m²
ID nemovitosti 646712
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 66 m²
Datum vložení před 10 dny
Plocha celková 66 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Výhradní prodej bytu 3+1, 66 m2 s lodžií a příjemnou východní orientací v 1.NP (né přízemí) zrekonstruovaného domu, na pěkném a klidném místě kousek od přírody, 15min na metro B a OC Černý Most.

Družstevní byt (63+3m2 lodžie) je připravený k okamžitému převodu do osobního vlastnictví, má dva neprůchozí pokoje (10 a 13m2) z toho větší se vstupem na lodžii, dále prostorný obývací pokoj (18m2), samostatnou kuchyň a na vstupní chodbě koupelnu a toaletu. Plastová okna, jinak původní stav s umakartovým jádrem, určený k rekonstrukci dle Vašich představ. Příčka mezi kuchyní a pokojem se dá zrušit a získat tak veliký cca 26m2 obývací pokoj. K bytu náleží sklepní kóje a užívání kočárkárny/kolárny.

Dům je po celkové revitalizaci: zateplení, stoupačky, nový výtah, vlastní kotelna = nižší výdaje, dobré parkování na vlastním pozemku okolo domu.

Byt je pronajatý nájemní smlouvou na dobu neurčitou s výpovědní dobou 3 měsíce, lze ho financovat hypotékou formou zástavy jiné nemovitosti, nebo bankovním nezajištěným úvěrem do tří miliónů Kč.

Klidné místo na okraji obce v zástavbě rodinných domů, okolí plné zeleně a vzrostlých stromů, cyklostezky do blízkých Klánovických lesů, maximální občanská vybavenost, školka, školka, pošta, za domem Lidl a zastávka MHD na metro B Černý Most 15 min, nebo vlakem až do centra na Hlavní a Masarykovo nádraží, přímé napojení na dálnici D10, D11 a Pražský okruh. Průkaz PENB zatím není k dispozici, proto se uvádí energ. třída G. Skvělá a vyhledávaná lokalita, dobrá investice. Ev. číslo: 646098. Bližší informace Vám sdělí Karel Fiala, 775 226 622, fiala@dumrealit.cz

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (151)
small left
small right