Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 937 590 Kč

B

Velmi úsporná

  • + parkovací stání (190.000,- Kč), včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Jan Křivánek

17 278 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Elektřina 230 V
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 394
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Ochrany omezení CHKO
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 59 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout tento krásný byt o dispozici 2+kk, který je aktuálně ve výstavbě v rámci projektu Rezidence Dibelka. Projekt se pyšní skvělou polohou na pomezí chráněných krajinných oblastí Žďárské vrchy a Železné hory a novým majitelům nabídne moderní, nízkoenergetické bydlení, zasazené uprostřed krásné přírody s množstvím celoročního sportovního i rekreačního vyžití.

Bytová jednotka s obchodním označením A.2.1 se nachází v 2. patře bytového domu A. Byt se skládá ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, ložnice a koupelny. Dostatek úložného prostoru nabídne šatna, která je přístupná z obývacího pokoje. K bytu dále náleží sklepní kóje a parkovací stání. Předpokládaný termín dokončení projektu je již letos na podzim.

Projekt je stavěn ve vysokém standardu a s precizním technickým zpracováním. Na střeše budou desítky fotovoltaických panelů, které přinesou efektivní řešení pro výrobu elektrické energie přímo na místě. Tři výkonná tepelná čerpadla v kombinaci s podlahovým vytápěním zaručí pohodlné, nízkonákladové bydlení. Majitele elektromobilů jistě ocení nabíjecí stanici u každého parkovacího stání v bezpečně uzavřeném areálu.

V Rezidenci Dibelka a jeho okolí se určitě nudit nebudete. Omrzí-li vás privátní posilovna s finskou saunou, která je přímo v areálu, můžete se vydat na výlety po blízkých zajímavých místech.

Celá okolní krajina je protkána stovkami kilometrů turistických a cyklistických tras. V zimním období se některé z nich mění na upravované běžkařské tratě a v přilehlém okolí najdete i několik vyhlášených sjezdovek, jako je Ski areál Hluboká, nebo Hlinsko.

V letní sezóně pak k vodním radovánkám vybízí nespočet rybníků a vodních ploch, jako je lom Kamenice, biotop Hlinsko, nebo přehrada Seč. Do 5ti minut jízdy autem se také dostanete na hojně navštěvované golfové hřiště.

Trhová Kamenice nabízí kompletní občanskou vybaveností, jako je školka, škola, zdravotní středisko, pošta či obchody. Její jedinečnost spočívá v bezprostředním kontaktu s přírodou, přesto však v rozumné dojezdové vzdálenosti do velkých měst zajišťujících pracovní možnosti. Trhová Kamenice je geograficky středem Česka.

Pokud vás tento krásný projekt zaujal, neváhejte a domluvte si prohlídku! Tento byt může být právě tím, co hledáte.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Křivánek
Ing. Jan Křivánek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Jan Křivánek
Ing. Jan Křivánek
zobrazit telefon