Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

35 400 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

155 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F12541
Plocha celková 26 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 26 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka, pouze u nás!

Luxusní byty o různých dispozicích a plochách ve výstavbě v oblíbeném letovisku Primorsko!

Nemáte-li rádi kompromisy a hledáte jedinečnou investiční příležitost, pak je pro tento projekt tou správnou volbou. Tato obytná budova ve výstavbě se nachází na prestižní adrese na ulici Nadezhda, pouhých 100 metrů od jižní pláže a 200 metrů od hlavní ulice v Primorsku.

Vystavba začíná v říjnu 2024, termín dokončení je naplánován na prosinec 2026, máte možnost se zapojit do této exkluzivní nabídky již nyní.

Konkrétní byt 1+kk o celkové ploše 29.42m2 se nachází v přízemí nového projektu v srdci Primorska.

Byty v této budově nabízejí širokou škálu možností, od útulných studií po prostorné dvoupokojové apartmány o velikosti od 35m2 do 60m2. A s cenami od 1200 eur do 1300 eur, v závislosti na možnosti výhledu na moře, je to nejen skvělá investice, ale také šance zažít dokonalý život u moře. Ceny jsou na stupeň dokončení "Hrubá stavba", s dokončením a nábytkem a vybavení rádi pomůžeme. Poplatek na údržbu a fond oprav činí pouze 150 leva ( cca 77€) ročně. 

Navíc nabízíme možnost zakoupit parkovací stání ve dvoře o výměře 12m2 za 10000 eur, abyste měli zajištěno bezpečné parkování přímo u vašeho nového domova.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a staňte se součástí prestižní komunity v jednom z nejžádanějších letovisek na pobřeží - v Primorsku!

Primorsko je perlou černomořského pobřeží a láká návštěvníky svým půvabem a rozmanitostí. Toto malé město si zaslouženě získalo modrou vlajku za kvalitu svých pláží a čisté moře. Jeho nekonečné písečné pláže se táhnou podél pobřeží a lákají milovníky slunce a moře z celého světa.

Pokud toužíte po dobrodružství objevte kouzlo písčitých dun, které dodávají Primorsku jedinečný ráz. Tyto duny nejenže chrání město před větrem, ale také vytvářejí malebné scenérie pro nezapomenutelné fotografií.

Ale Primorsko není jen o dni - jeho rozmanitý noční život nabízí nekonečné možnosti zábavy. Od stylových klubů a barů až po tradiční restaurace, každý tu najde něco pro své chuťové buňky i pro svou zábavu. Ať už preferujete klidné večery na pláži s drinkem v ruce nebo bouřlivé noční party Primorsko vám poskytne to nejlepší.

Navíc si můžete užít gurmánský zážitek díky bohaté nabídce restaurací a kaváren, které lákají svými čerstvými mořskými plody a regionálními specialitami.

Takže pokud hledáte kombinaci krásné přírody, bohatého nočního života a gastronomických požitků Primorsko je pro vás ideální destinací. Nechte se unést kouzlem tohoto úžasného města u moře!
Fotografie interiéru je ilustrační.
My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
O Primorsku: Nejdelší písečné pláže na pobřeží Černého moře táhnoucí se více než 10 kilometrů, pohostinnost místních obyvatel a možnost domluvit se v češtině, to je jen několik důvodů, proč Primorsko každý rok láká mnoho turistů. Z původně malé rybářské vesničky 50 km jižně od letoviska Burgasu se stalo oblíbené turistické letovisko většiny českých turistů. Naleznete zde jedny z nejdelších a nejkrásnějších písčitých pláží bulharské riviéry, které jsou známé bělostným pískem, čistou vodou a pozvolným vstupem do moře.
Od roku 1994 je Primorsko držitelem symbolu Modrá vlajka. Modrá vlajka je symbol, který označuje pláže nebo přístavy splňující standardy týkající se péče o životní prostředí. K získání vlajky je nutná čistota vody a recyklace odpadů, pláže také musejí mít bezbariérový přístup a být vybaveny zdravotnickým zařízením, informačním centrem, zábavnými prvky, toaletami a převlíkacími kabinkami.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti