Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 085 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti

17 925 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 388843
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 43 m²

Popis nemovitosti

Nový bytový projekt Rezidence Gočárova, k nastěhování od září 2024.

Ve výhradním zastoupení naší společností RE/MAX Future, Vám tímto nabízíme ke koupi nadstandardní bytové jednotky v rámci nově spuštěného bytového projektu Rezidence Gočárova, nacházejícího se na adrese, ze které je to všude blízko - Gočárova třída, Hradec Králové - naproti OC Aupark.

Moderní bytový dům o 15 samostatných jednotkách je stavěn s důrazem na kvalitní materiály, ekonomický provoz, moderní technologie a udržitelnost spojenou s obnovitelnými zdroji energie. Toto spojení dohromady vytváří nadstandardní bydlení zohledňující potřeby moderně smýšlejících lidí všech věkových kategorií. Každý si v našem projektu najde to své, ať už hledá bydlení pro sebe a své blízké, nebo dobrou investice za účelem zhodnocení peněz a příjmů z pronájmu.

Masivní dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba a obklady v koupelně, podlahové vytápění, vnitřní sádrové omítky, bezpečnostní pětibodové vstupní dveře, inteligentní ovládání domácnosti, tablet sloužící jako domovní videotelefon, datové připojení optickými kabely až do bytů, …

O klid v bytech a perfektní tepelnou izolaci se zaslouží i plastová okna s izolačními trojskly, systémem přirozené cirkulace vzduchu a nadstandardním protihlukovým útlumem.

PENB s klasifikační třídou B – velmi úsporná.

Byt číslo 2.02 o dispozici 1+kk, s celkovou plochou 42,58 m², je umístěn v druhém nadzemním podlaží a sestává z chodby, obytné místnosti s kuchyňským koutem, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Tento na jižní stranu orientovaný byt nabídne také balkon (3 m²) s výhledem do zeleného vnitrobloku. Další přidanou hodnotu bytu představuje samostatný zděný sklep o výměře 3,13 m².

K bytům lze pořídit až 2 parkovací stání umístěné přímo v 1.PP domu. Pohodlnou obslužnost všech podlaží zajišťuje designový prosklený výtah.

Dispoziční řešení bytového domu nabízí 11x byt 2+kk a 4x byt 1+kk. Prohlédněte si blíže naši kompletní nabídku na webových stránkách www.RezidenceGocarova.cz a vyberte si byt vyhovující Vašim potřebám.

Červenec / srpen 2024 - dokončování bytů a společných prostor domu.

Bytovým domem Vás velice rádi provedeme a osobně představíme jednotlivé byty. Pro sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře nabídky - Jiří Samek – výhradní prodejce.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (7)
small left
small right